zYpper Music je projekt, ki publiki predstavlja elektronsko house glasbo. Žanri, ki sodijo v to skupino so vokalni house, soulful house, funky house, deep house, progresive house in v manjšem delu tech house. Naše poslanstvo je povezati vse ljubitelje elektronske house glasbe. Povezujemo DJ-je, poslušalce, promotorje, animatorje, vse, ki čutijo house ritem in melodije. Aktivni smo na področjih od organizacije dogodkov, radijske oddaje, produkcije glasbe, združujemo DJ podobnih žanrov, marketinga do PR komunikacije.

ZYPPER MUSIC

 

SOON

zYpper Invite only - Secret Location 

Takoj, ko se ukrepi o druženju sprostijo

Več kmalu

 

zYpper Secret Location so dogodki izvedeni na skriti lokaciji, ki je obiskovalcem izdana dan pred dogodkom. To vrstne zabave imajo že štiriletno tradicijo. Na letni ravni je organiziranih 2-4 zabave. Na dogodek lahko gostje pridejo samo po načelu povabila organizatorjev oz gostov, ki so že povabljeni na zabavo. Obvezen je predhodni vpis na Guest Listo preko formularja na spletni strani. Informacijo o lokaciji dogodka gostje prejmejo preko SMS sporočila. Zabava ima hišna pravila, ki so usklajena z našimi načeli. 

OG je brand, ki spada pod okrilje zYpper-ja sodi v skupino dogodkov Open Location. Razvit je bil specifično za publiko, ki uživa v starejši različici house glasbe iz leta 1998-2004. Daljše ime za brand je Oldies Goldies in vse informacije se nahajajo na spletnem naslovu www.oldiesgoldies.si. Koncept dogodka je sestavljen kot triologija, ki v eni sezoni (od septembra do marca) organizira tri tovrstne dogodke. Prvič je bil izveden v sezoni 2018/19 v Clubu Mansion v Celju. Zgodba se razvija in dopolnjuje s skoraj vsemi aktivnostmi, ki jih zYpper v svojem poslanstvu izvaja. Vključuje glasbo, fotografijo, ples in art. OG je dogodek nekega doživetja v širšem pomenu tudi skozi marketing strategijo, zato vabljeni  na vse od njih v sezoni 2019/20 ;)

zYpper Open Location dogodki so odprtega tipa in namenjeni širši publiki. Lokacija je predhodno razkrita in običajno tematsko začinjena z različnimi žanri elektronske house glasbe, imeni lastnih blagovnih znamk in/ali gostujočimi DJ-ji, ki sodijo v ta žaner elektronske glasbe. Cilj teh zabav je v prvi vrst razvijanje elektronske house scene in sproščena zabava vseh ljubteljev in podpornikov. Promocija poteka komercialno in v okviru koncepta od ust do ust.   

zYpper eXclusive je radijska oddaja namenjena razvoju in predstavitvi elektronske house glasbe. Prve oddaje so se pričele predvajati oktobra 2018. Predvajane so v živo na frekvencah radia Fantasy iz Celja vsak petek bo 20:00. Sestavljena je iz enournega seta čiste glasbe iz strani DJ rezidentov ali support DJ-jev, ki s svojimi izkušnjami in občutkom za glasbo znajo vzbuditi pozornost poslušalcev. Celoten arhiv oddaj lahko poslušate na MixCloud kanalu zYpper-ja. Več o oddaji ... 

 

zYpper eXclusive je tedenska oddaja predvajana na frekvencah Radia Fantasy, ki je ena najbolj poslušanih radijskih postaj v celjski kotlini, vse do koder seže njen signal. Predvajana je vsak petek ob 20:00 in traja eno uro. V njej se predstavlja klubska house glasba z bolj nežnimi in melodničnimi vokalnimi žanri, kot so classic house, soulful, disco, do bolj živah ritmov kot je house, funky house ali afro house. Tu in tam se poseže v bolj undergound žanre, kot je deep house, progressive house ali tech house. Vse te žanre je moč slišati na zabava zYpper secret ali open location dogodkih oz vseh sorodnih dogodkih drugih organizatorjev po Sloveniji. Enourni set z ekskluzivnim izborom posnamejo izkušeni gostujoči DJ, ki je tudi regijsko  prepoznaven, med njimi so tudi imena, ki sežejo v mednarodni prostor. 

 

Urednik oddaje je Silverj, ki oddajo tehnično in vsebinsko pripravi za objavo. Po slovenski sceni je neprestano na preži za DJ, ki predstavljajo house glasbo, v načrtu pa ima vstop na mednarodni parket. Arhiv oddaj lahko poslušate na Mixcoud kanalu zYpper-ja. Klikni tukaj ...  

 

© 2023 by zYpper