zYpper Dance je projekt, ki usmerja mlade in mlade po srcu k zdravemu načinu zabave, povezovanju in uživanju ob glasbi. Plesno se lahko izražamo na različne načine, zato elektronska house glasba omogoča svobodo gibanja posameznika ali para. Trenutno se plesno izražamo na različne načine in samo v okviru lastnih organiziranih dogodkov. Vsekakor pa si čez čas želimo privabiti v skupnost več plesnih aktivnosti in povezonosti v različne projekte.

ZYPPER DANCE

 

SOON

zYpper Invite only - Secret Location 

Takoj, ko se ukrepi o druženju sprostijo

Več kmalu

Elektronske oldies goldies house glasbe v človeku spodbudi nostalgičen občutek in je glasba, ki je polna melodij, prijetnih vokalov in dandanes že tako prepoznavna, da skoraj vsak zase najde trenutek, ki ga popelje v čas leta 1997-2004. Čeprav je bila tisti čas, ta ista glasba večinski publiki povsem nerazumljive oz bila nekakšen underground , venda se je skozi čas izkazalo da je vedno več generacij plesalo na to elketronsko glasbo. OG je koncept zabave, ki je za vse, tiste, ki se radi sprostijo in plešejo na pesmi, na katere so preplesali vrsto noči v svoji mladosti kot za tiste, ki danes to doživljajo kot poznane pesmi, zgodovinsko pa jih tisti čarobni čas ni doletel. Zato vabljeni na plesni groove OG zabav ;)

zYpper secret location so v večini zabave novodobne elektronske glasbe, ki sega od funky housa, do deep housa ali tech-housa. So žanri, ki s svojo energičnostjo popeljejo publiko v svet gibov, plesno izražanje pa v sfero, ki bo pustila globok pečat še v naslednjih dneh. Želja zYpper Secret Location zabav je sproščeno vzdušje, uživanj v glasbenih ritmih in ustvarjanje novih trendov v elektronski glasbeni sceni. 

 
 
 

© 2023 by zYpper