top of page

HIDDEN LOCATION 


PRIJAVE ŽAL NISO VEČ MOŽNE.
PROSIMO ČE NASLEDNJIČ POHITITE Z VPISOM NA SEZNAM.


LOKACIJA JE RAZKRITA
Prosimo, da te povezave ne delite na okoli. Hvala  

Se vidimo ... ;)

Za vpis na seznam v Google formi
uporabi isto geslo kot za dostop do te strani.


LOKACIJA SE RAZKRIJE TUKAJ

VRNI SE NATO POVEZAVO V NEDELJO SOBOTO 4.12. PO 18:00, ŠELE TAKRAT BO LOKACIJO RAZKRITA S POVEZAVO. 

Društvo za razvoj glasbene in družbene kluture zYpper

Šlandrov trg 1, 3310 Žalec

Tel: 031005674

E-mail: info@zypper.si

DŠ: 90992199

  • Theta
  • Cos TV
  • Audius
  • MixCloud
  • Instagram
  • FaceBook
  • TikTok
  • Twitter


PRIJAVE ŽAL NISO VEČ MOŽNE.
PROSIMO ČE NASLEDNJIČ POHITITE Z VPISOM NA SEZNAM.

OBVESTILO
Zaradi povečanega povpraševanja smo tokrat dosti prej zapolnili načrtovane kapacitete. Prosimo, če spoštujete načelo, da lahko sprejmemo samo določeno število gostov, ki jih prostor omogoča in v kolikor je teh gostov preveč ni fajn iz večih razlogov. Ne da se normalno plesat, družit, premikat in to so naše glavne obljube našim gostom. Verjamemo, da si nekateri res želite priti, vendar se naslednjič dosti prej odzovite povabilu in seveda vpišete na seznam.  

Za več informacije prosimo, če kontaktirajte prijatelja, ki vas je povabil. Kmalu bomo objavili nov datum za nov zYpper Secret ;)

V KOLIKOR SI SE USPEŠNO VPISAL/A NA SEZNAM GOSTOV OZ DOBIL/A POTRJENO SPOROČILO DA SI SPREJET/A IZ REZERVNEGA SEZNAMA. PROSIMO, DA SI POZORNO PREBEREŠ NASLEDNJE TOČKE. HVALA KER JIH SPOŠTUJEŠ IN UPOŠTEVAŠ.


LOKACIJA JE RAZKRITA
KLIKNI NA GUMB LOKACIJA IN SI SPODAJ PREBERI PODROBNA NAVODILA ZA POT  

1. INFORMACIJE

Informacije, povezavo in geslo posreduj samo bližnjim prijateljem, za katere želiš, da so s teboj na zYpper secret zabavi. Prav tako ne objavljal povezav na socialna ali druga javna omrežja. Namreč ne želimo, da na zabavo pridejo vsem nepoznani in random gosti, ki ne vedo, kaj zYpper je in kaj razvijamo. V naprej hvala ker to razumeš. 

2. LOKACIJA

Lokacija, bo nekje v savinjski dolini. Link do razkrite lokacije prejmeš na dan dogodka (v soboto popoldan) na telefonsko številko, ki si jo navedel/la ob vpisu.  Lokacija bo razkrita na posredovani povezavi ob 18:00 uri. V kolikor v soboto popoldan nisi prejel/a povezave za razkritje lokacije pošji "LOKACIJA" na številko 031005674. Prosimo, da te povezave ne deliš z nikomur.

3. PARKING in PREVOZ na LOKACIJO

Za prevoz Iz parkirnega mesta do lokacije poskrbimo mi s kombijem oz po potrebi dodatnimi avomobili. Prosimo, da se držiš izbranega termina, ki si ga izbral/a. Na lokacijo dogodka ni dovoljeno priti s svojim prevozom niti tam parkirati. Prosimo, da se držiš tega načela, saj je za to pravilo več razlogov: 

- zahteva lastnika

- trenutna situacija glede izverdbe dogodkov

- hrupa in sosedov

- in znatno premalo prtostora prostora za parkiranje,

zato prosimo, da se držiš dogovora, saj nam situacija ne bo dopuščala nikakšnih izjem. 

4. VSTOP, IZSTOP in ODHOD

Vstop je možen samo z našim prevozom in do 23:00. Izstopov ni in ne dovoljujemo karšnegakoli zadrževanje v njeni okolici. Odhodi so organizirani od 2h zjutraj dalje. Navodila o odhodih bodo na vhodu. 

5. SEZNAM GOSTOV

Na zabavo lahko pridejo samo povabjeni in predhodno vpisani na seznam gostov. Prosimo, da poskrbiš, da se tvoji prijatelji katere si povabil/a pravočasno vpišejo. Prosimo tudi, da upoštevaš pravilo in na dan dogodka sabo ne pripelješ prijateljev, ki niso predhodno vpisali na seznam gostov. Imej na skrbi da jih o tem pšravočasno obvestiš v kolikor so predolgo odlašali jih na to tudi opozori, da naslednjič pohitijo z vpisom, saj se tega žal ne bodo mogli udeležiti.

6. DONACIJA:

Donacije nam omogočajo, da lahko razvijamo blagovno znamko zYpper, zato smo hvaležni, da si se odzoval/a povabilu in prspeval/a delež po izbiri in s tem pripomogel/a k razvoju. Hkrati moramo povdariti, da s tem tudi pomagaš polniti na novo ustanovljen zYpper Charity Fond, ki ga namenjamo najšibkejšim. Več informacij na www.zypper.si/fundation.

7. SMETI

Smeti mečite v koš in ne naokoli.

8 KAJENJE

Kadilnica je v notranjosti posebaj ločena  in označena. 

 

9. PIJTE ODGOVORNO

Prosimo, če piješ odgovorno in za zabavo. Prav tako zaradi spoštovanja do organizatorjev sabo ne prinašajte lastne pijače. Kot vedno je za vse poskrbljeno.

 

10. DOSTOJNO OBNAŠANJE

Držimo se družbenega načela, da je bolje, če skupaj nazdravimo in spijemo pivo več in ostanemo pozitivno naravnani, kot pa da se spodbuja nepotreben konflikt. Iz tega razloga ne vabite problematičnih posameznikov. Hvala . . . .

 

11. PREPOVEDANE SUBSTANCE

V zYpper-ju se že od samega začetka držimo načela, da prepovedane substance javno zavračamo. To pomeni, da:

- ste, če že, za lastno uporabo strogo diskretni,

- ne nagovarjajte drugih

- je kakršna koli preprodaja strogo nedovoljena.

Prosimo, da se držite našega načela. Na zYpperjih se zbiramo zaradi druženja in glasbe ter s sporočilom "Music is the answer!"

Se vidimo v noči, ko bomo še bolj skrivnostni in to kar želimo biti ;)

zYpper community

1. Parkiraj na parkirnem mestu, ki je razkrit v povezavi "lokacija"
2. Na malem objektu najdi A3 plakat na katerem je velik (Y) logotip zYpper in tam počakaj na prevoz
3. Za prevoz od parkinga do lokacije dogodka poskrbimo mi (Bel kombi, Siva Honda ali Črni Peugeot)
4. Drži se dogovorjenega časa, ki si ga izbral/a za prevoz
5. Na lokacijo dogodka ni dovoljeno priti s svojim prevozom niti tam parkirati. Prosimo, da se strogo držiš tega načelao saj ne bomo dopuščali izjem.
6. V prostoru je ločena kadilnica, zato ne bo mogoče zapuščati prostora in se zadrževati v okoli objekta. 
7. Vstop je može samo do 23:00 ure nato vrata zklenemo. Odhodi se pričnejo odvijati od 2:00 ure dalje oz že prej z izjemami.
8. Plešite in uživajte ;)


LOKACIJA JE RAZKRITA
KLIKNI NA GUMB LOKACIJA IN SI SPODAJ PREBERI PODROBNA NAVODILA ZA POT  


NAVODILA
(nujno preberi)

Financial donation for Harun

Harun is 2 and a half years old. He is diagnosed with Holoprosencephalia lobar, which in his case means that he does not have a developed frontal lobe of the brain. As a result, he can't walk, or sit up independently, and has a lot of difficulty eating, so they will insert a feeding tube. Physiotherapy helps him a lot in his development, but it must be attended to constantly and in one piece because any pause will cause his condition to deteriorate. The wish is for him to do 8 therapies a month + a visit to therapists in the spa, but financially it is quite difficult to do it all, so we at zYpper decided to come to the rescue at Lejla's initiative. Harun is Leila's nephew, so she wants to ease him and her sister as much as possible and help them in their situation.

You can get more information and know her and Harun at this link.

Contribute to the best of your ability:

The transfer account number is:

Rađo Harun

Bank: INTESA SANPAOLO BANKA DD BIH

IBAN: BA39 1541 0899 4309 9910

SWIFT: UPBKBA22

REFERENCE: 430999-22-734777

Purpose: Denarna donacija za Haruna.

Code: CHAR.

MANDATORY REFERENCE

zYpper has already contributed:

AVGUST 2022: 105€

Project progress

The project is under construction. More information here.

bottom of page