SECRET

OBVESTILO ZA GOSTE

USPEŠNO SI SE VPISAL/A NA SEZNAM GOSTOV. 
PROSIMO, ČE SI POZORNO PREBEREŠ NASLEDNJE TOČKE.
HVALA KER JIH SPOŠTUJEŠ IN UPOŠTEVAŠ.

1. LOKACIJA:

Link do razkrite lokacije prejmete preko SMS na telefonsko številko, ki si jo navedel/a ob vpisu na seznam gostov v soboto zvečer. Lokacija, bo nekje v savinjski dolini v radijusu 10 km Žalca. Lokacija bo na povezavi razkrita ob 18:00 na dan dogodka.

V kolikor v soboto zvečer nisi prejel/a povezave za razkritje okacije pošji "LOKACIJA" na 031005674 

Prosimo, da te povezave in gesla ne delite med nepovabljene oz tiste, ki niso vpisani na seznam.

2. PARKING

Prosimo, če pridete skupaj oz s čim manj avtomobili. Prav tako iz avtomobilov in na parkingu ne zganjate hrupa.

 

3. VSTOP:

Zabava in druženje se prične ob 20h in traja vse tja do 05:00. Kot je v naši navadi se vedno zberemo prej, se podružimo, izmenjamo nekaj besed, morda celo na novo spletemo pomembne družbene, prijatejske in morda celo poslovne vezi. Sledi žuranje do jutranjih ur.

 

4. DONACIJA:

Donacije nam omogočajo, da se lahko razvijamo blagovno znamko zYpper. Hvaležni smo, da si se odzoval/a in s svojimi prispevki pripomogel/a k temu razvoju, hkrati pa pomagaš polniti na novo ustanovljen zYpper Charity Fond, ki ga namenjamo najšipkejšim. Več informaij na www.zypper.si/mission.

 

5. SMETI

Smeti mečite v koš. Cigaretne ogorke pogasite in ne mečite na okoli. Hvala ...

 

6. DOSTOJNO OBNAŠANJE

Dobra volja in družba sta obvezna. Ker smo druščina samo skuliranih, pozitivnih ljudi, ki so hkrati za iber žur želimo, da tako tudi ostane. Iz tega razloga ne vabite problematičnih posameznikov. Držimo se družbenega načela, da je bolje, če se spijemo pivo več in ostane pozitivno naravnani, kot pa spodbujanje nepotrebnih konfliktov. Hvala. . .

 

6. PIJTE ODGOVORNO

Prosimo, če pijete odgovorno in za zabavo. Prav tako zaradi spoštovanja do organizatorjev sabo ne prinašajte lastne pijače. Za vse je poskrbljeno kot vedno ;)

 

7. PREPOVEDANE SUBSTANCE

Ker se v zYpperju držimo načela da zavračamo prepovedanih substanc, želimo da ostanete diskretni, hkrati pa ne nagovarjajte drugih, sploh pa ni dovoljena kakršna koli preprodaja. Prosimo, da se držite naših načel, saj smo se zbrali zaradi druženja in glasbe s sporočilom "Music is the answer!" 

 

Hvala ...  ;)

 

Se vidimo v noči čarovnic in pripeljite kakšno sabo ;)

zYpper community