SECRET

OBVESTILO ZA GOSTE

V KOLIKOR SI SE USPEŠNO VPISAL/A NA SEZNAM GOSTOV PROSIMO, DA SI POZORNO PREBEREŠ NASLEDNJE TOČKE. HVALA KER JIH SPOŠTUJEŠ IN UPOŠTEVAŠ.

1. INFORMACIJE

Informacije, povezavo in geslo posreduj samo bližnjim prijateljem, za katere želiš, da so s teboj na zYpper secret zabavi. Prav tako ne objavljal povezav na socialna ali druga javna omrežja. Ne želimo, da na zabavo pridejo vsem nepoznani in random gosti, ki ne vedo, kaj zYpper je in kaj razvijamo. V naprej hvala ker to upoštevaš. 

2. LOKACIJA

Lokacija, bo v vzdušju poletja in na prostem ter lokacijsko nekje v savinjski dolini. Link do razkrite lokacije prejmeš na dan dogodka (v soboto do 13:00) na telefonsko številko, ki si jo navedel/la ob vpisu. V kolikor v soboto do 13 ure nisi prejel/a povezave za razkritje lokacije pošji SMS "LOKACIJA" na številko 031005674. Prosimo, da povezave z lokacijo ne deliš naprej (točka 1)

3. PARKING in PREVOZ na LOKACIJO

Prosimo, če zaradi prostorske stiske parkirate čim bolj skupaj in pride s prijatelji skupaj in s čim manj vozili.

4. VSTOP in GIBANJE PO PRIZORIŠČU

Zabava se prične ob 15:00 uri. Ker bo zabava v ambientalnem vzdušju poletja, a bo morda ob večerih lahko hladno se temu primerno oblečite. Zaželjen prihod je med 15-17h, da se malo podružimo, nazdravimo, skupaj ogrejemo zabavo in se pripravimo za prižig kurišč. ki bo nekje ob večernih urah.

5. SEZNAM GOSTOV

Na zabavo lahko pridejo samo tvoji bližnji prijatelji, ki morajo biti predhodno vpisani na seznam gostov. Prosimo, da poskrbiš, da se tvoji prijatelji katere si povabil/a pravočasno vpišejo. Prosimo tudi, da upoštevaš pravilo in na dan dogodka sabo ne pripelješ prijateljev, ki niso predhodno vpisali na seznam gostov. Imej na skrbi, da jih o tem pravočasno obvestiš. V kolikor so predolgo odlašali jih na to tudi opozori, da naslednjič pohitijo z vpisom.

6. DONACIJA:

Hvaležni smo ti, da si se odzval/a povabilu, prispeval/a delež po izbiri in s tem pripomogel/a k razvoju blagovno znamko zYpper. Hkrati moramo povdariti, da s tem tudi pomagaš polniti zYpper Charity Fond, ki ga namenjamo najšibkejšim. Več informacij na www.zypper.si/fundation.

7. SMETI

Bodi odgovoren/a do narave in smeti meči v koš in ne na okoli oz na tla. 

8 KAJENJE

Tokrat smo na prostem in ne bo omejitev glede kajenja. Edina omejitev je, da ogorke mečeš v pepelnike oz kurišče in ne na okoli. 

9. DOSTOJNO OBNAŠANJE

Držimo se družbenega načela, da smo prijazni in solidarni do vseh gostov. Zbrali samo se samo takšni z veliko dobre volje, da skupaj nazdravimo in se imamo lepo. Zato je nezaželjeno kakršno koli spodbujanje konflikta in iz tega razloga ne vabite na zabavo problematičnih in konfliktnih oseb. Hvala . . . .

10. PIJTE ODGOVORNO

Prosimo, če piješ odgovorno in za zabavo. Prav tako na dogodek ne prinašaj lastne pijače. Kot vedno je tudi tokrat za žejo poskrbljeno.

 

11. PREPOVEDANE SUBSTANCE

V Društvu zYpper se držimo načela, da javno zavračamo prepovedane substance in želimo s tem načelom dokazati, da se lahko ima vsak posameznik ob dobri družbi in glasbi tudi brez substanc zelo lepo, če ne celo veliko bolje. Če pa že pa:

- za lastno uporabo in bodi strogo diskreten/a,

- ne nagovarjaj drugih gostov v uporabo

- kakršna koli preprodaja je strogo nedovoljena

Prosimo, da se držiš našega načela in širiš med gosti naš moto "Music is the answer!"

Se vidimo in zaštartajmo poletje kot se spodobi  :)

zYpper community