LJUBO KUMER
LUKA BRINOVEC

Soustanovitelj društva zYpper, vodja gostinske ponudbe na dogodkih zYpper in dogodkih, ki so organizirani pod okriljem zYpper-ja. V prostem času terapevt in maser.  

PETER RAJH

Soustanovitelj zgodbe zYpper,  projektni vodja za zvok in svetlobo, deluje pod okriljem lastne blagovne znamke Akustika.si. Strastni ljubitelj zvoka in lighta. Ponosni očka.

PETER MANDELC

Vodja športnih aktivnosti za  področje odbojke in odbojke na mivki, organizator turnirjev in njene logistike. V prostem času ljubitelj odbojke in ponosni očka.

SABRINE ANDRINI

Soustanoviteljica društva zYpper, idejna soustvarjalka zgodbe zYpper in OG. Vodja PR komunikacije, projekta fotografije in umetnosti v društvu zYpper. Ljubiteljica fotografije in odbojke na mivki. 

GREGOR PODVRATNIK

DJ pod umetniškim imenom Podgy, soustanovitelj zgodbe  zYpper, organizirator številnih dogodkov, strastni ljubitelj gramofonskih plošč, odbojke na mivki in ponosni očka.

PETER JEZERNIK

Projektno-tehnični vodja pri produkciji dogodkov zYpper, ljubitelj odbojke na mivki in house glasbe

KLEMEN PEKOŠAK

Tehnična pomoč pri organizaciji zYpper dogodkov, ljubitelj zvoka in lighta ter DJ pod umetniškim imenom Akwantic.

Artist in DJ pod imenom Silverj, soustanovitelj in idejno-kreativni vodja zgodbe zYpper, OG (www.oldiesgoldies.si) in HouseFeel. Organizator številnih  dogodkov, pobudnik za ustnovitev društva zYpper in njen predsednik. Ljubitelj odbojke na mivki in košarke. 

EKIPA

© 2023 by zYpper